Tort De Zmeură Cu Var De Zmeură
Zmeura var Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de topping biciuit, amestec de tort betty, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zmeură Poke Tort, Zmeură Poke Tort, și Zmeură Vis Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie în tigăi rotunde de 2 (9 inci), folosind apă, ulei și albușuri de ou. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întoarceți straturile de tort răcite în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Cu paie subțire, scobitoare sau frigarui, străpungeți prăjiturile la intervale de 1/2 inch.
În 2 boluri medii separate, adăugați 1 cană de apă clocotită în fiecare aromă de gelatină. Bateți fiecare cu biciul până se dizolvă complet. Cu lingura mare, stropiți gelatina de zmeură peste 1 tort; stropiți gelatina verde peste tortul rămas. Dați la frigider 1 până la 3 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze în prăjituri.
Pentru a îndepărta prăjiturile din tigăi, înmuiați tigăile în apă caldă 10 secunde. Desfaceți 1 tort pe platoul de servire; întindeți 1 1/2 căni din toppingul bătut deasupra tortului. Desfaceți al doilea tort; așezați cu grijă pe primul tort pe platou.
Înghețați întregul tort cu restul de topping bătut. Dați la frigider cu 1 oră înainte de servire sau până când este gata de servit.