Tort De Zmeură Cu Var De Zmeură

Tort De Zmeură Cu Var De Zmeură
Zmeura var Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de topping biciuit, amestec de tort betty, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zmeură Poke Tort, Zmeură Poke Tort, și Zmeură Vis Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie în tigăi rotunde de 2 (9 inci), folosind apă, ulei și albușuri de ou. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întoarceți straturile de tort răcite în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Cu paie subțire, scobitoare sau frigarui, străpungeți prăjiturile la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Paie De BăutPaie De Băut
3
În 2 boluri medii separate, adăugați 1 cană de apă clocotită în fiecare aromă de gelatină. Bateți fiecare cu biciul până se dizolvă complet. Cu lingura mare, stropiți gelatina de zmeură peste 1 tort; stropiți gelatina verde peste tortul rămas. Dați la frigider 1 până la 3 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze în prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Pentru a îndepărta prăjiturile din tigăi, înmuiați tigăile în apă caldă 10 secunde. Desfaceți 1 tort pe platoul de servire; întindeți 1 1/2 căni din toppingul bătut deasupra tortului. Desfaceți al doilea tort; așezați cu grijă pe primul tort pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Înghețați întregul tort cu restul de topping bătut. Dați la frigider cu 1 oră înainte de servire sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista