Tort De Zmeură Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu zmeură de ciocolată. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă vegană servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, gem de zmeură, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată neagră, prăjitură cu zmeură și Mousse-ul său de ciocolată-ghimbir, Tort De Zmeură Cu Ciocolată, și Tort De Zmeură Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și partea laterală a două tigăi tort de 9 inch cu scurtarea; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă uleiul, oțetul și vanilia. Se amestecă energic amestecul de ulei și apă în amestecul de făină cu lingura aproximativ 1 minut sau până se omogenizează bine. Se toarnă imediat în tigăi.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați 1 strat de tort, cu partea de sus în jos, pe platoul de servire; se întinde cu 1/4 cană de gem. Se acoperă cu al doilea strat, cu partea superioară în sus; praf cu zahăr pudră.