Tort de Ziua Recunoștinței
Tortul de Ziua Recunoștinței durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,28 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 de calorii , 10 g de proteine și 41 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Vă este adusă de Taste of Home. Un amestec de lapte evaporat, nucă de cocos, prosop de hârtie texturată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . O „sopa De Tortilla” de după Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură cu arțar și Cum să faci curcani OREO pentru Ziua Recunoștinței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecurile de prăjitură, ouăle, dovleacul, uleiul și laptele; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute. Se amestecă chipsurile. Umpleți două cupe de brioșe unse cu unsoare la două treimi.
Se toarnă aluatul rămas în două tavi cu tub canelat de 12 cești unse cu uns și făinoase.
Coaceți la 350° timp de 20 de minute pentru cupcakes și 40-45 de minute pentru prăjituri sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 25 de minute; scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Nivelați fundul fiecărui tort.
Ungeți un fund de tort cu glazură; pune fundul de tort împreună pentru a forma un dovleac. Pune deoparte.
Combinați colorantul alimentar roșu și galben pentru a face portocale; nuanță aproximativ trei sferturi din glazură. Nuanță verde glazură rămasă.
Așezați un cupcake cu partea dreaptă în sus în centrul tortului pentru a susține tulpina. Pune o bucată de glazură verde pe cupcake și deasupra cu o cupcake cu susul în jos; îngheț cu glazură verde. Înghețați tortul cu glazură de portocale.
Lăsați să stea, neacoperit, până când glazura este ușor fermă, aproximativ 30 de minute.
Pentru a crea textura, puneți un prosop de hârtie peste glazură și apăsați ușor, apoi îndepărtați.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie; introduceți vârful rotund. Umpleți punga cu glazură verde. Îndepărtați viță de vie creț din tulpina și baza de dovleac. Pregătiți o altă pungă cu glazură verde; introduceți vârful frunzei. Ținând sac la un unghi de 45°, țeava pleacă aleatoriu de-a lungul viței de vie.
Combina nuca de cocos cu colorant alimentar verde; presarati in jurul bazei tortului.