Tortul de Ziua Recunoștinței durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,28 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 de calorii , 10 g de proteine și 41 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Vă este adusă de Taste of Home. Un amestec de lapte evaporat, nucă de cocos, prosop de hârtie texturată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . O „sopa De Tortilla” de după Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură cu arțar și Cum să faci curcani OREO pentru Ziua Recunoștinței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecurile de prăjitură, ouăle, dovleacul, uleiul și laptele; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute. Se amestecă chipsurile. Umpleți două cupe de brioșe unse cu unsoare la două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Roșie, Galbenă și Verde Sau Colorant Alimentar Lichid
Sfaturi De Patiserie-#5 Rotund
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Prosop De Hârtie Texturat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosop De Hârtie Texturată
Prosop De Hârtie Texturată
2
Se toarnă aluatul rămas în două tavi cu tub canelat de 12 cești unse cu uns și făinoase.
3
Coaceți la 350° timp de 20 de minute pentru cupcakes și 40-45 de minute pentru prăjituri sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 25 de minute; scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete Amestec De Prajituri Cu Condimente (dimensiuni Obisnuite)
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
2 Pungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic Resigillabile
4
Nivelați fundul fiecărui tort.
5
Ungeți un fund de tort cu glazură; pune fundul de tort împreună pentru a forma un dovleac. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pungi De Patiserie Sau Pungi Mici De Plastic Resigillabile
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Combinați colorantul alimentar roșu și galben pentru a face portocale; nuanță aproximativ trei sferturi din glazură. Nuanță verde glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig
7
Așezați un cupcake cu partea dreaptă în sus în centrul tortului pentru a susține tulpina. Pune o bucată de glazură verde pe cupcake și deasupra cu o cupcake cu susul în jos; îngheț cu glazură verde. Înghețați tortul cu glazură de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în Felii
3 Bețișoare De Covrig
8
Lăsați să stea, neacoperit, până când glazura este ușor fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
9
Pentru a crea textura, puneți un prosop de hârtie peste glazură și apăsați ușor, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie; introduceți vârful rotund. Umpleți punga cu glazură verde. Îndepărtați viță de vie creț din tulpina și baza de dovleac. Pregătiți o altă pungă cu glazură verde; introduceți vârful frunzei. Ținând sac la un unghi de 45°, țeava pleacă aleatoriu de-a lungul viței de vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Combina nuca de cocos cu colorant alimentar verde; presarati in jurul bazei tortului.