Tort De Zahăr Brun
Tortul de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1080 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Zahăr Brun, Tort De Zahăr Brun, și Tort De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Într-un castron mare unt cremă și scurtarea cu mixer electric.
Adăugați din nou zaharuri și smântână. Porniți mixerul la înălțime și rulați câteva minute. Aluatul se va lumina în culoare.
Adăugați ouă pe rând și amestecați până se încorporează.
Cerneti ingredientele uscate si adaugati alternativ cu lapte si amestec de vanilie.
Tub de pulverizare sau tavă Bundt cu
Se toarnă în aluat și se coace la 163° timp de 1 1/2 până la 1 3/4 ore sau până când partea superioară a tortului este setată.
Lasa tortul sa se raceasca in tigaie.