Tort De Vin De Mure I

Tort De Vin De Mure I
Tort de vin Blackberry am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați blackberry jell-O, ouă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu De Mure, Sorbet De Vin De Mure, și Blackberry-gelatină de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați pe tigaia cu tub de 9 sau 10 inch. Pune nuci pecan tocate în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați amestecul de tort, gelatina de mure, ouăle, uleiul și 1 cană de vin de mure. Bateți timp de 2 minute, apoi turnați aluatul deasupra pecanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă 1/2 de glazură de vin de mure deasupra tortului cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Lăsați să se stabilească timp de 10 minute, apoi scoateți tortul din tigaie. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a turna glazura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se amestecă împreună zahărul cofetarului, 1/2 cană de vin de mure și untul înmuiat sau margarina. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista