Tort de varza de ciocolata II
Chocolate Sauerkraut Cake II este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Varză Acră, Tort De Ciocolată Cu Varză Murată, și Tort De Ciocolată-Varză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti cacao, faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna si dati deoparte. Într-un castron mic separat, combinați Zara cu varza murată și dați deoparte.
Într-un castron mare, unt de cremă, zahăr brun și vanilie până la lumină și pufos.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de varză. Bateți numai până se amestecă.
Se toarnă aluat în tigaie 9x13 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată. Răciți tortul și înghețul cu glazura preferată de ciocolată.