Tort De Vanilie Vegan

Tort De Vanilie Vegan
Tortul cu vanilie vegană este un vegan desert. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 271 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodă, sare, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Aniversare Cu Vanilie Vegană, Tort De Aniversare Cu Vanilie Vegană, și Tort de condimente Chai cu cremă de unt de fasole de vanilie (Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C/160C ventilator / gaz marca 4.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tapetați o formă de tort de 20 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Se amestecă împreună cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5
Se amestecă toate ingredientele umede într-un ulcior. Dacă utilizați ulei de nucă de cocos și este încă puțin gros, introduceți ulciorul în cuptorul cu microunde pentru o explozie rapidă, pentru a-i oferi șansa de a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate.
7
Se amestecă ușor, apoi se toarnă aluatul de tort în cositor.
8
Coaceți timp de 25-30 de minute până când tortul este auriu și o frigăruie introdusă în mijlocul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se lasă să se răcească în cutie pentru o vreme, înainte de a trece la un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista