Tort De Vacanță Cu Ciocolată Albă

Tort De Vacanță Cu Ciocolată Albă
Tortul de vacanță cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 664 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de zară, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Tort De Vanilie Cu Rodie De Ciocolată Albă {Holiday Classics}, Tort Alb De Vacanță, și Coaja De Vacanță Cu Ciocolată Albă.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, smântână unt și 1-1/2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; pus deoparte. Se amestecă treptat Zara în ciocolată albă; adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ciocolată, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Bateți treptat zahărul rămas, câte o lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat. Îndoiți în nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru glazură, bateți untul, zahărul, vanilia și 3 linguri de lapte la viteză mică într-un castron mare până se umezesc. Bateți pe mediu timp de 1-1 / 2 minute, adăugând lapte suplimentar pentru a obține consistența răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista