Tort De Uragan
Tortul uraganului necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 412 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 663 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec german de tort de ciocolată, cremă de brânză, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Încercați Uraganul, Uraganul, și Uraganul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți și întindeți 1/2 cană margarină în fundul unei tigaie de 9x13 inch.
Presărați nucă de cocos și nuci pecan uniform pe fundul tigaiei; deoparte.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă aluatul peste nucă de cocos și nuci pecan în tigaie. Într-o cratiță la foc mic, topiți crema de brânză și 1/2 cană margarină. Se amestecă zahărul cofetarilor până când amestecul este neted. Lingura amestec de brânză cremă la întâmplare peste partea de sus a tort aluat.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească și se servește din tigaie.