Tort de unt Pecan cu caise
Tort unt Pecan cu caise ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 197 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, conserve de caise, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Pecan, Tort Cu Unt Pecan, și Tort Cu Unt-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă și caise cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 33 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți conservele uniform deasupra tortului.
Întindeți glazura peste conserve.
Se ornează cu jumătăți de pecan. Depozitați ușor acoperit.