Tort de ulei de măsline cu fructe de vară
Tortul cu ulei de măsline cu fructe de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, frișca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Tort de vară cu fructe, și Tort De Fructe De Vară Din Noua Zeelandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Unt un 10-in. rotund și 2-in.- tigaie adâncă pentru tort. Puneți o bucată de hârtie pergament, tăiată pentru a se potrivi, în interior, apoi pergament de unt și tigaie de praf cu făină. Pune deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer, folosind accesoriul pentru tel, până se spumează. Adăugați treptat zahăr și bateți cu viteză mare până când amestecul este palid și lasă o panglică când ridicați telul, 6 până la 8 minute; răzuiește vasul la jumătatea drumului.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateți laptele, uleiul și coaja de lămâie și sucul împreună într-o ceașcă mare de măsurare.
Adăugați o treime din ingredientele uscate, apoi jumătate din ingredientele umede în amestecul de ouă, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează; continuați până când toate sunt adăugate și opriți-vă de câteva ori pentru a răzui în interiorul bolului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se pune la cuptor. Reduceți imediat căldura la 35
Coaceți până când tortul se îndepărtează de tigaie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute.
Se răcește pe un raft de 15 minute, apoi slăbiți tort din tigaie cu un cuțit. Întoarceți-vă pe o farfurie, îndepărtați pergamentul și întoarceți cu grijă tortul înapoi pe raft.
Lăsați să se răcească complet.
Faceți înainte: până la 2 zile, înfășurat etanș.