Tortul cu ulei de măsline cu fructe de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, frișca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Tort de vară cu fructe, și Tort De Fructe De Vară Din Noua Zeelandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Unt un 10-in. rotund și 2-in.- tigaie adâncă pentru tort. Puneți o bucată de hârtie pergament, tăiată pentru a se potrivi, în interior, apoi pergament de unt și tigaie de praf cu făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer, folosind accesoriul pentru tel, până se spumează. Adăugați treptat zahăr și bateți cu viteză mare până când amestecul este palid și lasă o panglică când ridicați telul, 6 până la 8 minute; răzuiește vasul la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți laptele, uleiul și coaja de lămâie și sucul împreună într-o ceașcă mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați o treime din ingredientele uscate, apoi jumătate din ingredientele umede în amestecul de ouă, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează; continuați până când toate sunt adăugate și opriți-vă de câteva ori pentru a răzui în interiorul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se pune la cuptor. Reduceți imediat căldura la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți până când tortul se îndepărtează de tigaie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se răcește pe un raft de 15 minute, apoi slăbiți tort din tigaie cu un cuțit. Întoarceți-vă pe o farfurie, îndepărtați pergamentul și întoarceți cu grijă tortul înapoi pe raft.