Tort De Turtă Dulce Cu Cremă De Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de turtă dulce cu cremă de unt. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 499 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: nuci pecan, bere stout, amestec de prăjituri de turtă dulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Guinness Stout, Turtă dulce-stout tort cu sos Caramel-ale, și Tort Stout de ciocolată cu glazură de unt de malț de ciocolată.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună turtă dulce tort se amestecă, ouă, și 2 1/2 cani bere stout într-un castron mare până combinate.
Se toarnă aluatul uniform în 2 tigăi pătrate de 8 inci ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească pe grătar 1 oră sau până se răcește complet.
Bateți untul înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahăr pudră și restul de 1/4 cană de bere stout, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți 1 minut sau până când este ușor și pufos.
Întindeți cremă de unt stout între straturi și deasupra tortului.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
Amestecă. Am folosit Terrapin Wake-n-
Coaceți cafea fulgi de ovăz Imperial Stout la o testare și bere Guinness Extra Stout la alta.