Tortul de turtă dulce acoperit cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Copii De Turtă Dulce Acoperită Cu Ciocolată, OREOS de turtă dulce acoperit cu ciocolată albă, și Oreos De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 9 inci tigaie metalică pătrată. Linia de jos cu hârtie pergament. Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă apa caldă și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic până se dizolvă bicarbonatul de sodiu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul, melasa, ouăle și ghimbirul proaspăt într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Bicarbonat De Sodiu
Melasă
Unt
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de apă în 2 adaosuri, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft; rece. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Aduceți primele 3 ingrediente la foc mic într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
4
Lăsați să stea până se răcește, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
5
Așezați tortul pe setul de rafturi deasupra foii de copt. Rezervați 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se toarnă glazura rămasă peste tort, întinzându-se cu spatula pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale. Răciți tortul și glazura rezervată până când glazura rezervată este suficient de fermă pentru a pipa, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați glazura rezervată în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/4 inch. Țeavă 5 linii diagonale deasupra tort, spațierea uniform. Cluster ghimbir cristalizat deasupra liniilor. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)