Tort de turtă dulce acoperit cu ciocolată
Tortul de turtă dulce acoperit cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 68 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Crăciun . Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, sirop de porumb, zahăr brun și zahăr brun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscuitul cu burete de zahăr brun cu caramele acoperite de ciocolată , Aloo Bonda ~ Galuste de cartofi acoperite cu aluat prăjit și Tijele de covrig acoperite cu Xocolate .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul, zahărul brun, melasa, ouăle și rădăcina dulce.
Combinați făina, ghimbirul măcinat, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea și cuișoarele; se adaugă la amestecul de melasă alternativ cu apă, batând doar până se combină.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centrul prăjiturii iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, untul și siropul de porumb; aduceți la fiert la foc mediu.
Se ia de pe foc. Se amestecă ciocolata și vanilia până se omogenizează.
Lăsați să stea până se răcește, dar încă se poate turna, aproximativ 20 de minute.
Puneți o foaie de copt sub grătar. Rezervați 1/2 cană glazură.
Turnați glazura rămasă peste tort; întinderea cu capacul spatulei în partea superioară și laterală. Răciți prăjitura și glazura rezervată până când glazura este suficient de fermă pentru a se ține, aproximativ 1 oră.
Puneți glazura rezervată într-un model decorativ peste tort. Acoperiți și dați la frigider.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire.