Tort De Turtă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de turtă dulce. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 440 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de scorțișoară măcinată, coajă de lămâie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, tort de turtă dulce fără ouă , cum se face tort de turtă dulce fără ouă, și Tort De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Acoperiți tigaia cu spray nonstick. Linia de jos cu pergamenthârtie; hârtie de pulverizare.
Bateti faina si urmatorul5 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați untulîntr-un castron mare.
Se toarnă 1/2 cană de apă clocotităpeste; bateți până se topește.
Bateți în zahăr șiurmătoarele 3 ingrediente.
Adăugați ingrediente uscate; bateți pentru a amesteca.
Transferați în tigaia pregătită.
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 25 de minute.
Lasăse răcește în tigaie timp de 10 minute. Inversați pe un wirerack; lasa sa se raceasca.
Bateți smântâna și zahărul într-un mediucastron până se formează vârfuri ferme. Îndoiți în caș, lăsând vârtejuri.
Per porție: 430 calorii, 24 g grăsimi, 50 g carbohidrați