Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată
Chocolate Macaroon Tunnel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, aromă de nucă de cocos, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată, Tort De Tunel De Ciocolată, și Tort De Tunel Cu Zmeură De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 1/4 căni de zahăr și ulei într-un castron mare, bătând bine la viteza medie a unui mixer electric.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați 1 cană de aluat, nucă de cocos și 1 linguriță de aromă de nucă de cocos într-un castron mic; se amestecă bine. Pune deoparte.
Adăugați cacao în aluatul rămas într-un castron mare; se amestecă bine. Rezervați 1 cană de aluat de ciocolată și dați deoparte.
Turnați aluatul de ciocolată rămas într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de gătit. Puneți aluatul de nucă de cocos peste centrul aluatului pentru a forma un inel, asigurându-vă că nu atingeți părțile laterale ale tigaiei. Se acoperă cu aluat de ciocolată rezervat, răspândindu-se uniform pentru a acoperi.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați 1/2 linguriță de aromă de nucă de cocos rămasă, zahăr pudră și lapte degresat; se amestecă bine.