Tort De Trufe Mocha
Tortul cu trufe Mocha este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, zahărul, pudra de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Trufe Mocha, Prăjituri Cu Trufe Mocha, și Prăjituri Cu Trufe Mocha.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu pergament. Pergament de unt.
Combinați ciocolata, zahărul și pudra de espresso într-un bol al unui robot de bucătărie. Procesați până când ciocolata este măcinată fin, aproximativ 30 de secunde. Cu lamele în mișcare, se toarnă 3/4 cană apă clocotită. Procesați până când ciocolata s-a topit, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați unt, ouă și vanilie. Pulsați de mai multe ori pentru a se amesteca bine într-un aluat subțire.
Se toarnă aluatul în formă de arc și se învârte pentru a răspândi uniform aluatul.
Coaceți până se fixează în centru, 55 până la 60 de minute (tortul va apărea uscat deasupra și ușor crăpat în jurul marginilor).
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 20 de minute; tortul se poate scufunda în centru. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigaiei, scoateți tortul din tigaie, acoperiți și refrigerați până când este bine răcit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Așezați tortul pe o farfurie de servire și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute. Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul cofetarilor peste tort.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.