Tort De Trufe Mocha

Tort De Trufe Mocha
Tortul cu trufe Mocha este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, zahărul, pudra de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Trufe Mocha, Prăjituri Cu Trufe Mocha, și Prăjituri Cu Trufe Mocha.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu pergament. Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Combinați ciocolata, zahărul și pudra de espresso într-un bol al unui robot de bucătărie. Procesați până când ciocolata este măcinată fin, aproximativ 30 de secunde. Cu lamele în mișcare, se toarnă 3/4 cană apă clocotită. Procesați până când ciocolata s-a topit, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați unt, ouă și vanilie. Pulsați de mai multe ori pentru a se amesteca bine într-un aluat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în formă de arc și se învârte pentru a răspândi uniform aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Coaceți până se fixează în centru, 55 până la 60 de minute (tortul va apărea uscat deasupra și ușor crăpat în jurul marginilor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 20 de minute; tortul se poate scufunda în centru. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigaiei, scoateți tortul din tigaie, acoperiți și refrigerați până când este bine răcit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Așezați tortul pe o farfurie de servire și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute. Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul cofetarilor peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista