Tort De Trufe Cu Ciocolată-Portocală

Tort De Trufe Cu Ciocolată-Portocală
Reteta Tort de ciocolata-portocala trufe ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 3 ore și 3 minute. Acest desert are 265 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, glazură de ciocolată betty rich & creamy, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Trufe Cu Ciocolată-Portocală, Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier, și Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 inci sau 9 inci-cu excepția adăugării de coajă de portocală în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Umpleți straturile și partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu până când este fierbinte (nu fierbeți); se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Se toarnă cu grijă amestecul de ciocolată pe centrul superior al tortului; se întinde pe margine, permițând unora să stropească în jos. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 3 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista