Tort De Trestie De Bomboane
Candy Cane Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de patiserie, bastoane de bomboane de mentă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Tort De Trestie De Bomboane, și Tort De Trestie De Bomboane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Cerneti impreuna faina si 3/4 cana zahar. Cerneti din nou si dati deoparte.
Într-un castron mare sau mixer în picioare, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare. Bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr și extractele de vanilie și migdale. Continuați să bateți până când albușurile sunt ferme, dar nu uscate.
Cernem o treime din amestecul de făină-zahăr pe albușuri și, cu o spatulă de cauciuc sau silicon, împăturim ușor amestecul în albușuri.
Adăugați făina rămasă în două loturi, pliată ușor după fiecare adăugare. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime și coaceți până se rumenesc și ferm la atingere, 50 până la 60 de minute.
Răsturnați tortul (în tigaie) pe un suport de răcire timp de cel puțin o oră. Când se răcește complet, rulați un cuțit lung, subțire și ascuțit între tort și tigaie pentru a slăbi și scoateți tortul.
Puneți bastoane de bomboane într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Zdrobiți-le în bucăți mici cu un kilogram de carne, sucitor sau fundul unei tigaie mici. Cerneti bomboanele zdrobite cu o strecuratoare cu ochiuri fine si rezervati praful de bomboane pentru o alta utilizare (Vezi notele). Pune deoparte bomboanele zdrobite.
Într-un castron mare, bateți smântâna cu restul de 1/4 cană de zahăr granulat până se formează vârfuri moi. Tort de îngheț cu frișcă folosind o spatulă pentru a forma vârtejuri și vârfuri.
Presărați tortul mat cu bastoane de bomboane zdrobite. (Pentru a obține bomboane pe părțile laterale, țineți mâna aproximativ 1 in. din tort și aruncați ușor bomboane zdrobite în lateral.)
Serviți imediat, folosind un cuțit zimțat pentru a tăia felii.