Tort De Trandafir Cu Căpșuni
Strawberry Rose tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 1185 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână pastă de culoare alimentară, gem de căpșuni, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de vanilie-migdale cu sos ușor de căpșuni-trandafir, Paleta / Strawberry Rose, și Strawberry Rose Gin Fizz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigăilor rotunde de 2 (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Într-un castron mare, bateți scurtarea și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Reduceți viteza la minim.
Adăugați zahăr pudră, câte 1 cană, bătând după fiecare adăugare. Odată ce s-a adăugat jumătate din zahăr, bateți treptat în lapte.
Adăugați 4 căni de zahăr pudră rămase, 1 cană la un moment dat, bătând după fiecare adăugare până când se amestecă și glazura este netedă. Pe lingură, așezați 8 puncte mici de culoare roșie a alimentelor și 1 punct mic de culoare albastră a alimentelor.
Adăugați culoarea alimentelor la glazură; bateți până când glazura are o culoare uniformă de trandafir.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire. Țeavă inel subțire de glazură în jurul marginii superioare a tortului.
Răspândiți gemul de căpșuni pe tort în mijlocul inelului.
Așezați al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe primul strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură.
Lingura rămase glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful stea mare. Pentru a face primul trandafir de îngheț în mijlocul tortului, strângeți punga pentru a începe înghețarea conductelor în centru, apoi mișcați încet vârful într-un cerc în jurul punctului central. Repetați pentru a face mai mulți trandafiri pentru a acoperi partea de sus a tortului (încercați să faceți trandafiri de dimensiuni similare). Decorați cu stropi.