Tort De Tiramisu Cu Înghețată
Tortul cu înghețată Tiramisu este o rețetă mediteraneană care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, zahăr, boabe Espresso măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați zahărul și apa. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se amestecă espresso și lichior de cafea.
Lăsați să se răcească complet.
Împărțiți pandișpanul în jumătate orizontal pentru a face două straturi.
Așezați stratul inferior într-un vas de servire.
Periați cu 3/4 cană sirop de cafea.
Presărați 2 linguri de espresso măcinat uniform pe suprafața tortului. Bateți înghețata espresso cu atașamentul cu palete al unui mixer electric până se întinde.
Se întinde pe stratul de tort de jos.
Așezați stratul superior de tort peste înghețată.
Periați cu siropul de cafea rămas.
Se pune la congelator 30 de minute.
Bateți înghețata de cafea până se întinde.
Răspândiți înghețata peste tortul înghețat și rotiți-vă pentru a face frumos. Întoarceți tortul la congelator până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.