Tort de tigaie cu turtă dulce cu pere
Turtă dulce tort tigaie cu pere este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână sare, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de turtă dulce cu pere de rădăcină de bere, Tort De Tigaie Cu Mere De Turtă Dulce, și Turtă Dulce Cu Pere Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Și Calorii Scăzute.
Instrucțiuni
Aruncați împreună pere și 2 linguri de făină. Pune deoparte.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie din fontă de 9" la foc mediu.
Presărați zahăr brun uniform în tigaie. Fan felii de pere în tigaie peste zahăr brun.
Combinați 1 cană de făină și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați 5 linguri de unt în amestecul de făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Adăugați zară și melasă, amestecând doar până la umezire.
Întindeți aluatul uniform peste pere, lăsând o margine de 1".
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă cu 30 de minute înainte de servire.
Se servește cald cu înghețată de vanilie.