Tort De Sărbătoare Confetti
Tortul de sărbătoare Confetti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 255 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica până la 4 culori diferite decorare glazură, decoruri curcubeu se amestecă bomboane stropește, se amestecă tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sărbătoare Confetti, Tort De Sărbătoare, și Tortul De Sărbătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul numai a două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci (nu pulverizați cu spray de gătit).
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Rezervați 1 lingură de bomboane stropite pentru decorare. Se amestecă stropirile rămase în aluat.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 inci sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Întindeți 1/3 cană glazură peste strat. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Decoreaza marginea de sus a tort cu glazură de decorare în model squiggly aleatoare, culori suprapuse.
Se presara stropește bomboane rezervate peste partea de sus a tort. Depozitați ușor acoperit.