Tort De Sărbătoare

Tort De Sărbătoare
Tort celebrare ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 347 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul De Sărbătoare, Tort De Sărbătoare, și Tort De Ciocolată Sărbătoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați 2 rafturi în treimile medii și inferioare. Căptușiți fundul a trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci cu pergament sau hârtie de ceară. Într-un castron mediu, bateți tortul și făinurile universale cu praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați laptele și vanilia într-un ulcior mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați zahărul și bateți până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 3 minute. Bateți amestecul de făină la viteză mică în 3 loturi, alternând cu amestecul de lapte; opriți mixerul ocazional pentru a răzui vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând la viteză medie între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
7
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când straturile sunt aurii deschise și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți fiecare pe un suport și îndepărtați hârtia. Inversați pe un alt raft și lăsați să se răcească complet.
9
Centrați un strat de tort pe un platou și întindeți o treime din umplutura de nucă de cocos deasupra, lăsând o margine de 1/2 inch la margine. Puneți un al doilea strat de tort deasupra primului și întindeți încă o treime din umplutură deasupra. Acoperiți cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
10
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți umplutura de nucă de cocos rămasă peste glazura de deasupra, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista