Tort De Stivă De Mere

Tort De Stivă De Mere
Apple a stiva tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 5.44 pe portie. O porție conține 1671 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort De Stivă De Mere-Ghimbir, Tort De Stivă De Mere Uscate, și Tort de stivă de mere al bunicii Ragland.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Grăsime și făină șase tigăi de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare se amestecă împreună zahăr alb, scurtare, ouă, sifon, praf de copt, făină, sare, zară și vanilie. Împărțiți aluatul în 6 părți egale. Apăsați în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de zece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pentru a face umplutura: la merele fierte și piure, adăugați zahărul brun, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Strat 1 tort, răspândirea de umplere între strat pe partea de sus și părți. Faceți acest lucru cu fiecare dintre cele 6 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Lăsați să stea cel puțin 12 ore înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista