Tort De Sorg Fără Gluten

Tort De Sorg Fără Gluten
Tortul de sorg fără Gluten este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 547 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină de sorg, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de ovăz fără Gluten (sau sorg), Brownies De Sorg Fără Gluten, și Plăcintă cu rubarbă fără Gluten cu crustă de sorg pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista