Tort De Smântână Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână. Această rețetă servește 18 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Smântână Cu Smântână, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea; se amestecă cu un tel.
Combinați smântâna și bicarbonatul de sodiu; se amestecă bine.
Așezați untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul și vanilia, bătând până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați suc; bate 30 de secunde.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de smântână în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.