Tort De Skate
Patina tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 150 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rulouri de fructe roll-up-uri rulouri de gustări de fructe chewy cu căpșuni de căpșuni, fursecuri cu dungi de fudge, culoarea alimentelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skate Grenobloise, Negrese De Skate Pe Gheață, și Skate Grenobloise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă. Tentă 1/3 cană de glazură cu 3 picături de culoare verde a alimentelor. Aranjați piesele pe tava acoperită cu folie pentru a forma patina așa cum se arată în diagramă, tăind piesele pentru a se potrivi. Atașați bucăți de tort cu glazură. Înghețați cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Frost tort întreg.
Conturați gâtul interior și limba de skate cu scobitoare. Tint 2 linguri glazura alba cu 2 picaturi de culoare galben alimente; îngheț gât interior. Înghețați limba și partea din spate a gâtului cu glazură verde. Utilizați gustare de fructe pentru a forma frână, curea și partea din spate a gâtului. Face 4 fante în marginea de jos a lamei, și introduceți cookie-uri pentru roți. Schițați patina și lama cu gel de decorare. Folosiți bomboane inelare pentru ochiuri și osii roților.
Tăiați benzi late de 1/4 inch de gustare cu fructe și folosiți-le pentru șireturi. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.