Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă

Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de sifon portocaliu cu gem de rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 454 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Șifon Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, aduceți zahărul și sucul de portocale la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați trei sferturi din rubarbă și coaja de portocală și fierbeți, amestecând, până când rubarba se înmoaie și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
3
Adăugați restul de rubarbă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Lasă să se răcească.
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 1 1/2 căni de zahăr și coaja de portocală la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în ulei. Lucrând în loturi, pliați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Într-un castron mare, bateți albușurile cu crema de tartru până se formează vârfuri foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri ferme și lucioase. Îndoiți o treime din albi în aluatul de tort până se încorporează, apoi pliați în albii rămași până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, cu fundul detașabil și neteziți ușor partea superioară. Atingeți tigaia o dată pentru a elibera orice buzunare de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți tortul în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor apăsată. Răsturnați tigaia pe un borcan și lăsați-o să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
11
Rulați un cuțit subțire de metal între tort și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi. Răsturnați tortul pe o farfurie de tort și serviți cu gemul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista