Tort De Sifon Delta Mocha
Delta Mocha Chiffon Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 680 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao, granule de cafea instant, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Rețetă De Tort Cu Șifon Cu Alune Mocha, Tort Cu Pere Delta, și Cel mai bun tort de cafea vreodată și Makeover mini bucătărie fiica mea cu robinet Delta.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente până se amestecă; rece.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul de cacao, gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Îndoiți în aluat.
Se toarnă aluatul în 4 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți, 2 straturi la un moment dat, la 325 timp de 17 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți straturile în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă acoperite cu folie de plastic sau hârtie de ceară pentru a preveni aderarea straturilor la rafturi.
Întindeți aproximativ 1/2 cană umplutură de cremă de unt de ciocolată-cafea între straturi. Îngheț cu glazură de ciocolată.
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra la frigider.