Tort De Sifon Cu Dovleac

Tort De Sifon Cu Dovleac
Reteta dovleac Chiffon Torte poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chocolate Chiffon Torte, Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, și Dovleac Chiffon Pie I.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. springform pan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță, combinați gelatina și laptele; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți amestecul de lapte chiar sub fierbere; scoateți-l de pe foc. Se amestecă zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Adăugați dovleacul, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele; se amestecă bine. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă peste crustă. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Garnisiți cu topping suplimentar biciuit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista