Tort De Semințe De Mac Cu Smântână
Smântână-tortul cu semințe de Mac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 452 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mac, ouă, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Semințe De Mac Cu Smântână Ucraineană, Brioșe cu smântână cu semințe de Mac Streusel, și Smântână semințe de Mac lapte-varză fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți toate ingredientele, cu excepția semințelor de mac, într-un castron mare cu mixerul la viteză mică, doar până la umezire, oprindu-vă frecvent pentru a răzui partea bolului. Bateți la viteză medie 2 min. Se amestecă semințele de mac.
Se toarnă în tigaie cu tub canelat de 12 căni unsă și făinată sau în tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min.; slăbiți tortul din partea tigaiei. Scoateți ușor tortul din tigaie; se răcește complet pe grătar.