Tort De Scorțișoară Cu Unt

Tort De Scorțișoară Cu Unt
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu scorțișoară cu unt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 342 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 218 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Scorțișoară Cu Unt, Clătită cu mere cu scorțișoară cu unt (pentru Steve), și Clătite de scorțișoară cu Topping cald de mere cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați ușor o tigaie Bundt de 10 inch. Se amestecă împreună făina, praful de copt, 1 linguriță scorțișoară măcinată și sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți scurtarea, 1 1/3 căni de zahăr alb și 1 1/2 linguriță de vanilie până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând cel puțin 1 minut după fiecare ou. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Scoateți tortul din tigaie cât este încă cald și faceți găuri în jurul vârfului tortului cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă siropul cald de scorțișoară în găuri și pe partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
SiropSirop
9
Pentru a face sirop de scorțișoară: într-o cratiță, combinați 1/2 cană zahăr alb, unt, apă, 1 linguriță vanilie și 3/4 lingurițe scorțișoară măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se încălzește și se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista