Tort De Scorțișoară
Cinnamon Teacake este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină auto-crescută, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Scorțișoară, Tort De Scorțișoară, și Tort De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie rotundă de 6 inci.
Topiți 7 linguri de unt. Într-un castron de dimensiuni medii amestecați untul topit, 1/2 cană zahăr alb, 1 lingură scorțișoară și făina auto-crescătoare pentru a forma un aluat moale.
Adăugați laptele și amestecați din nou până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți tortul din cuptor și puneți-l deoparte. Odată ce tortul este suficient de rece pentru a se descurca, scoateți-l din tigaie și așezați-l pe un vas de servit.
Într-o cratiță se topește 1 lingură de unt și se amestecă cu 1 lingură de zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Se întinde deasupra tortului.
Într-un castron mic amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de scorțișoară.