Tort de rubarbă III

Tort de rubarbă III
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu rubarbă III ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tortul cu rubarbă al lui Oma, și Tort De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Într-un castron mic, amestecați rubarba tocată cu 1/2 cană de zahăr; pus deoparte. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara si nucsoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
RubarbăRubarbă
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană de unt și 1 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara. Îndoiți amestecul de rubarbă. Se amestecă nuca de cocos și migdalele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
RubarbăRubarbă
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face topping streusel: într-un castron mic, combinați 4 linguri de făină și 4 linguri de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se presară deasupra tortului.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista