Tort de rubarbă cu susul în jos cu sos de Caramel de rozmarin
Tortul de rubarbă cu susul în jos cu sos de Caramel de rozmarin necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de cafea cu rubarbă cu sos de Caramel, Tort de rubarbă cu susul în jos, și Rubarbă Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Face tort: Unt un 9-in. tigaie rotundă sau 8 (1 cană) ramekins și linie cu hârtie pergament sau hârtie cerată tăiată pentru a se potrivi. Ungeți hârtia. Într-un castron, aruncați rubarba cu 3 linguri. zahăr granulat. Lingurați uniform în tigaie sau ramekins; dacă folosiți ramekins, așezați pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Topiți ciocolata într-un bol mic de metal peste o tigaie cu apă abia fierbinte, amestecând până la neted, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Lasă să se răcească.
5
Bateți untul și 1/2 cană de zahăr granulat într-un bol cu un mixer până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați albușurile de ou și vanilia și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
7
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un alt bol. Bateți amestecul de făină în amestecul de ouă pe jumătate, alternând cu laptele, până se omogenizează. Se amestecă ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți aluatul uniform peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți tortul până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată, 28 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să se răcească în tigaie sau ramekins aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți smântâna și rozmarinul într-o cratiță mică la foc mediu până se formează bule la marginea tigaiei, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se aruncă rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Se amestecă zahărul granulat cu sucul de lămâie și 2 lingurițe. apă într-un 12-in. tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, ocazional iau tigaie și amestec vartej în jurul părți să se spele în jos cristale de zahăr, până la adâncime de aur, 5-6 minute. Scoateți imediat tigaia de pe foc, adăugați smântână (se va balona) și bateți până se omogenizează. Răzuiește sosul într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Faceți compot: într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți zahărul brun, 1/3 cană de apă și rubarba la fiert, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți până când rubarba este fragedă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Compot
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei sau ramekinelor cu o mică spatulă metalică. Invertiți tigaia pe un platou (sau inversați ramekins pe farfurii de desert) și îndepărtați hârtia. Pentru tort pe platou, se taie în pene și se transferă în plăci. Folosind o lingură cu fante, compot de lingură și puțin sirop pe tort. Lingurați puțin sos lângă tort și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată