Tort de rozmarin, miere și smochine
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 477 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 466 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de miere, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Tort de smochine cu miere și rozmarin cu susul în jos, și Tort de lire cu portocale, miere și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți tigaia rotundă de 9 inci cu springform cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Pulsează zahărul, rozmarinul și coaja de portocală în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de coajă și rozmarinul este tocat grosier (Vezi nota de mai sus).
Într-un castron mare, bateți untul, uleiul și zahărul rozmarin-lămâie la viteză medie până la lumină, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați miere și bateți doar până se încorporează.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu laptele. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Creșteți viteza la mediu și bateți amestecul doar până la combinare, 20 până la 30 de secunde.
Adăugați vanilie și bateți încă o dată, doar pentru a combina, aproximativ 10 secunde.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când testerul de tort introdus în tort iese curat, 40 până la 45 de minute, rotind tortul la jumătatea coacerii.
Transferați tortul în raftul de răcire setat în interiorul foii de copt și răciți în tigaie 10 minute.
Eliberați springform și inversați tortul pe suportul de răcire; îndepărtați partea inferioară a springform. Inversați tortul din nou și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Pentru smochine și asamblare: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Se adaugă smochinele și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand smochinele se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă mierea și se ia de pe foc.
Cu un cuțit zimțat, feliați aproximativ 1/8 inch deasupra tortului. Lingurați smochine și orice sucuri eliberate deasupra tortului.