Tort De Ridiche Prăjit (Tort De Morcovi Din Singapore)
Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $2.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 760 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de pește, ouă, ridiche daikon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Singapore "Tort De Morcovi", Tort De Morcovi Din Singapore, și Tort De Ridiche Prăjit (???) Rețetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ridichea rasă într-o tigaie mare cu față dreaptă sau o cratiță cu capac.
Adăugați 1/3 cană de apă și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și fierbeți ușor până când ridichea este translucidă și fragedă, aproximativ 40 de minute.
Scoateți capacul și lăsați să se răcească.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 buc.F (Vezi nota de mai sus). Într-un castron mic, bateți făina de orez cu 1 linguriță de sare și 3/4 cană de apă până se omogenizează. Se strecoară dacă există bulgări. Se amestecă ridichea răcită și orice suc acumulat.
Se toarnă amestecul în tava de tort și se acoperă cu folie. Puneți câteva găuri în folie. Puneți tigaia într-o tigaie mare și umpleți tigaia la jumătate cu apă fierbinte.
Coaceți până când este ferm, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească pentru a se întări complet pentru o feliere ușoară, cel puțin 4 până la 6 ore la frigider.
Scoateți tortul din frigider și împărțiți-l în treimi.
Tăiați una dintre bucăți în cuburi de 3/4 inci și puneți-o deoparte. Înfășurați și înghețați bucățile rămase pentru altă dată.
În castron mediu, amestecați ouăle cu sos de pește.
Încălziți uleiul în wok sau tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cuburi de tort de ridiche și prăjiți, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați legume conservate, usturoi și piper alb și prăjiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Turnați ouăle și scallions peste amestec și gătiți, împăturind ouăle din părți spre mijloc și apăsând pentru a ține omleta împreună, până când ouăle sunt fierte (Vezi nota).
Se presară coriandru și se servește.