Tort De Recoltare De Dovleac
Tortul de recoltare a dovleacului este un fără lactate desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 260 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mixul de prăjituri cu condimente, culorile alimentare, rulourile de fructe betty roll-up-uri rulouri de gustări cu fructe mestecate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Recoltați Tort De Dovleac Cu Ciocolată, Recolta Dovleac Dip, și Recoltați Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați 2 bol rezistent la cuptor de 1/2 litru cu spray de copt cu făină. În castron mare, faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul în vasul rezistent la cuptor.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul chiar în jurul marginii superioare a tortului.
Scoateți tortul din castron; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Repetați cu cutia rămasă de amestec de tort pentru a face al doilea tort. Răciți prăjiturile complet, aproximativ 1 oră.
În castron mediu, nuanțați glazura cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Tăiați fundul ambelor prăjituri pentru a forma suprafețe plane.
Așezați 1 tort, cu fața rotundă în jos, pe farfurie.
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie pe partea plată a tortului aproape până la margine.
Așezați al doilea tort, cu partea rotundă în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Pentru a face tulpina, tăiați răsucirea lemnului dulce în cruce în treimi. Adunați piesele împreună și răsuciți. Utilizați scobitoare pentru a face gaura în partea de sus a tort; introduceți licorice stem. Trageți lemn dulce pentru a face viță de vie.
Tăiați frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Ornează tortul cu viță de vie și frunze.
Se presară cu sclipici. Depozitați ușor acoperit.