Tort De Recoltare De Dovleac

Tort De Recoltare De Dovleac
Tortul de recoltare a dovleacului este un fără lactate desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 260 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mixul de prăjituri cu condimente, culorile alimentare, rulourile de fructe betty roll-up-uri rulouri de gustări cu fructe mestecate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Recoltați Tort De Dovleac Cu Ciocolată, Recolta Dovleac Dip, și Recoltați Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați 2 bol rezistent la cuptor de 1/2 litru cu spray de copt cu făină. În castron mare, faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se toarnă aluatul în vasul rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul chiar în jurul marginii superioare a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți tortul din castron; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Repetați cu cutia rămasă de amestec de tort pentru a face al doilea tort. Răciți prăjiturile complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În castron mediu, nuanțați glazura cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Tăiați fundul ambelor prăjituri pentru a forma suprafețe plane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 1 tort, cu fața rotundă în jos, pe farfurie.
7
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie pe partea plată a tortului aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați al doilea tort, cu partea rotundă în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
9
Pentru a face tulpina, tăiați răsucirea lemnului dulce în cruce în treimi. Adunați piesele împreună și răsuciți. Utilizați scobitoare pentru a face gaura în partea de sus a tort; introduceți licorice stem. Trageți lemn dulce pentru a face viță de vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Tăiați frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Ornează tortul cu viță de vie și frunze.
12
Se presară cu sclipici. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista