Tort de pâlnie cu zahăr pudră
Pâlnie tort cu zahăr pudră ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1854 calorii, 12g de proteine, și 172g de grăsime per portie. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tort De Zahăr Pudră, Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși cu zahăr condimentat, și Gogoși Cu Zahăr Pudră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola în friteuză la 350 de grade F.
Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Bateți ouăle și laptele. (Folosiți 1/2 cană de aluat pentru fiecare tort de pâlnie.)
Se toarnă 1/2 cană de aluat prin pâlnie în ulei fierbinte, mișcându-se într-o mișcare circulară în timp ce faceți acest lucru, pentru a face fiecare tort de pâlnie în formă de spirală. Se prăjește fiecare spirală de aluat până se rumenesc, aproximativ 2 sau 3 minute, se îndepărtează cu clești și se așează pe șervețele de hârtie pentru a absorbi uleiul.
Transferați pe o farfurie și presărați zahăr pudră printr-o sită deasupra aluatului fierbinte.