Tort De Pâlnie Clasic Ușor

Tort De Pâlnie Clasic Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ușor tortul clasic cu pâlnie. O porție conține 243 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ou, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Pâlnie Curry, Mix de tort cu pâlnie (cadouri într-un borcan), și Tort de pâlnie al mamei.

Instrucțiuni

1
Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Într-un castron mai mic, bateți oul cu zahărul granulat până devine palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți laptele în amestecul de ouă, apoi pliați ușor în amestecul de făină. Ar trebui să fie puțin mai gros decât aluatul de clătite, dar suficient de subțire pentru a turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați până la 3 linguri de lapte pentru a slăbi aluatul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Încălziți aproximativ 2 inci de ulei de canola într-o tigaie mare sau o oală mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, amestecați zahărul și scorțișoara cofetarilor într-un castron mic. Țineți o pâlnie într-o mână cu degetul conectând gaura din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
BolBol
6
Se toarnă 1 cană de aluat în pâlnie. Țineți pâlnia peste uleiul fierbinte și scoateți degetul din gaură, lăsând aluatul să cadă într-un model spiralat pe toată suprafața uleiului. La început va arăta ca o mulțime de piese individuale, dar pe măsură ce continuați să adăugați aluat, piesele se vor contopi. Gatiti pana cand aluatul pluteste si partea inferioara este maro aurie, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți cu clești și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
CleșteClește
7
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și repetați pentru a face încă 5 prăjituri cu pâlnie. Se pudrează cu zahărul de scorțișoară și se servește cu frișcă și/sau sos de fructe, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ScorțișoarăScorțișoară
FructeFructe
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista