Tort De Pâine Cu Ciocolată Umplut Cu Înghețată-Nu Este Necesar Un Mixer!
Dacă $1.32 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tort de pâine de ciocolată umplut cu înghețată-nu este necesar un Mixer! ar putea fi o mare lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 588 calorii. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, glazură de ciocolată, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tort Umplut Cu Cremă De Ciocolată, Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă, și Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie de pâine metalică de 9 litri de 5 inci cu spray de copt adăugat cu făină sau tapetați cu folie antiaderentă.
Se amestecă zahărul granulat, maioneza, oul și vanilia împreună într-un amestec bowl.In un al doilea castron, Cerneti impreuna pudra de cacao, sarea, bicarbonatul de sodiu si faina.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de maioneză, apoi amestecați cafeaua. Cu o lingură de lemn sau răzuitor de silicon, bateți aproximativ 30 de lovituri sau până se amestecă (vor exista câteva bulgări rătăcite).
Coaceți pe raftul central timp de 45 de minute sau până când pâinea revine la atingere și o scobitoare introdusă iese curată.
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute, apoi întoarceți (sau ridicați dacă folosiți folie) din tigaie și lăsați să se răcească complet. Împărțiți tortul în două straturi și așezați ambele straturi unul lângă altul pe o foaie de copt căptușită cu folie sau folie de plastic. Acoperiți cu folie sau folie de plastic și congelați straturile de tort timp de aproximativ o oră sau până când sunt foarte reci.Când este gata de asamblare, scoateți înghețata din congelator și lăsați-o să se înmoaie câteva minute sau înmuiați-o în cuptorul cu microunde. Cât timp durează va depinde de tipul de înghețată pe care îl utilizați și de cât de rece a fost pentru început.Tapetați tigaia originală cu folie de plastic și așezați stratul inferior de tort înghețat tăiat cu fața în sus în tigaie.
Puneți înghețata înmuiată pe stratul de tort și apăsați înghețata în jos. Notă: Dacă aveți timp, puteți modela înghețata într-un dreptunghi în prealabil, punând-o singură într-o tigaie căptușită, desfăcând-o și doar popping-o deasupra stratului.
Puneți stratul superior de tort peste înghețată, apoi înfășurați-l în plastic și congelați câteva ore sau până când tortul este foarte solid.
Scoateți din tigaie și înghețați cu cea mai mare parte a glazurii. Puneți deoparte aproximativ o ceașcă, astfel încât să vă puteți întinde pe un strat final. Reveniți la îngheț pentru încă două ore sau peste noapte.Înainte de servire, scoateți tortul înghețat tort solid din congelator și îngheț cu glazură rezervată. Puteți tăia bucățile congelate și le puteți lăsa să stea câteva minute la temperatura camerei înainte de servire sau puteți pune tortul la frigider pentru aproximativ 10 minute și apoi tăiați. Pentru o tăietură foarte curată, am tăiat tortul în timp ce este înghețat și am lăsat feliile individuale să ajungă la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "