Tort De Pâine Cu Ciocolată Cu Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pâine de ciocolată cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Cookie Madness are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, cireșe maraschino, putere de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Pâine Cu Alune De Cireșe, Pâine albă de ciocolată și cireșe, și Tort Cu Pâine De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de pâine de 8 x4 inch sau 9 de 5 inci cu spray de copt adăugat cu făină.
Amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron de dimensiuni medii și setați aside.In un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul brun timp de aproximativ două minute sau până când sunt ușoare și cremoase.
Adăugați ouăle și bateți timp de 30 de secunde după fiecare ou. Bateți extractul de cireșe. Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, amestecați amestecul de făină. Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede.
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute în tigaie, apoi întoarceți-l pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Se servește praf cu zahăr pudră