Tort De Pâine Cu Banane I

Tort De Pâine Cu Banane I
Banana Loaf Cake s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, extract de vanillan, banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Pâine Cu Banane, Tort De Pâine Cu Banane, și Tort de pâine Bananan și sirop de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 5x9 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Mash banane și se adaugă făină, zahăr, unt, vanilie, praf de copt, bicarbonat de sodiu și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
BananeBanane
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
3
Se amestecă bine.
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista