Tort de prăjituri Oreo acoperit cu ciocolată

Tort de prăjituri Oreo acoperit cu ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză philadelphia, amestecul de tort alimentar al diavolului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de prăjituri Oreo acoperit cu ciocolată, Tort De Prăjituri Oreo Acoperit Cu Ciocolată, și Tort de sărbătoare Oreo acoperit cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigăi rotunde de 2 (9 inci), conform instrucțiunilor de pe pachet. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min. Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Ciocolată cu microunde și unt în castron mic cu microunde la 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se răcește 5 min. Între timp, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ușor în biciul rece și cookie-urile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați 1 strat de tort pe farfurie, întindeți cu amestec de cremă de brânză. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Se întinde deasupra cu glazură de ciocolată; lăsați să stea 10 min. sau până la firmă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista