Tortul cu Prune necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.07 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Prune, Tort De Prune Bundt, și Tort de Prune cu glazură.
Instrucțiuni
1
Combinați prunele și apa într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când prunele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat (cum ar fi un Bundt circulator).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Amestecați făina, 1 1/2 căni de zahăr, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara și sarea împreună într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Combinați uleiul vegetal, 1 cană de zară și ouăle într-un castron separat; turnați-le în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă până se încorporează complet. Folosiți un mixer electric pentru a amesteca prunele scurse; mixerul le va rupe puțin. Se amestecă nucile pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în cuptorul preîncălzit până când un tester iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească cel puțin 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Pentru a face glazură, combinați 1 cană de zahăr, margarină, 1/2 cană de zară, extract de vanilie și sirop de porumb într-o cratiță și aduceți-l la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Lapte Bătut
Sirop De Porumb
Margarină
Glazură
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Inversați tortul pe un platou și turnați glazură fierbinte peste tort.