Tort De Prune

Tort De Prune
Tortul cu Prune necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.07 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Prune, Tort De Prune Bundt, și Tort de Prune cu glazură.

Instrucțiuni

1
Combinați prunele și apa într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când prunele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat (cum ar fi un Bundt circulator).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Amestecați făina, 1 1/2 căni de zahăr, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara și sarea împreună într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Combinați uleiul vegetal, 1 cană de zară și ouăle într-un castron separat; turnați-le în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă până se încorporează complet. Folosiți un mixer electric pentru a amesteca prunele scurse; mixerul le va rupe puțin. Se amestecă nucile pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în cuptorul preîncălzit până când un tester iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească cel puțin 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Pentru a face glazură, combinați 1 cană de zahăr, margarină, 1/2 cană de zară, extract de vanilie și sirop de porumb într-o cratiță și aduceți-l la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MargarinăMargarină
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Inversați tortul pe un platou și turnați glazură fierbinte peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista