Tort De Pralină De Ovăz

Tort De Pralină De Ovăz
Tortul de pralină de ovăz este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 437 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dovleac Praline Coapte Fulgi De Ovăz, Scorțișoară Toffee Praline Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, și Înghețată de pralină de ovăz cu sos cald de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci. Într-un castron mediu, combinați apa clocotită și ovăzul. Se amestecă, apoi se lasă deoparte timp de 40 de minute. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt, 1 cană zahăr brun și 1 cană zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți în 2 ouă, pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de ovăz. Bateți treptat în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. În timp ce tort se coace pregăti topping.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, cremă 3 linguri unt și 3/4 cană zahăr brun până la neted. Bateți în 1 ou și 3 linguri de lapte. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți peste tortul fierbinte. Întoarceți tortul la cuptor timp de 10 minute sau până când toppingul este auriu. Se răcește și se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista