Tortul Mocha Praline al lui Nono ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 561 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați alune, degete, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Praline Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor o foaie de copt. Pe o altă foaie de copt cu margini, prăjiți alunele timp de 8 minute, sau până când sunt parfumate și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Lăsați-le să se răcească, apoi frecați alunele într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Într-o tigaie medie, presărați alunele cu 1/4 cană de zahăr. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, pana cand zaharul se topeste si se rumeneste, aproximativ 2 minute. Se amestecă pentru a acoperi alunele cu caramelul și se răzuie pe foaia de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați alunele să se răcească și să se întărească, apoi rupeți-le în bucăți. Rezervați 10 alune întregi pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
6
Transferați restul de nuci într-un robot de bucătărie și macinați-le într-o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Într-un castron mic, dizolvați espresso instant în apă. Într-un castron mare, din oțel inoxidabil, bateți smântâna grea până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și espresso dizolvat și bateți până se formează vârfuri moi. Dați la frigider 1 cană de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Cană Alune Măcinate Fin
Suc De Lămâie, Opțional
9
Puneți cafeaua într-un castron mare de mică adâncime. Umeziți 12 dintre ladyfingers în cafea, scufundând ușor fiecare parte și aranjați-le una lângă alta pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. Rupeți câteva dintre degete, dacă este necesar, pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți o pătrime din frisca espresso peste degete și presărați cu o pătrime din pralina de alune. Repetați cu degetele rămase, frisca și pralina. Dați la frigider tortul până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Încălziți un cuțit subțire sub apă fierbinte și rulați-l în jurul interiorului inelului tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Scoateți inelul. Folosind o spatulă, întindeți 1 cană rezervată de frișcă espresso în jurul vârfului și părții laterale a tortului.