Tort de porumb de migdale cu compot de piersici și fructe de pădure

Tort de porumb de migdale cu compot de piersici și fructe de pădure
Tortul de porumb cu migdale cu compot de piersici și fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 535 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de porumb, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de migdale Ricotta cu compot de fructe de pădure, Tort de cafea cu migdale de piersici cu Topping de firimituri de scorțișoară, și Vafe cu compot de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F și ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 3 inci. Puneți o bandă de hârtie de ceară de 24 x 3 1/2 inci pe lungime în centrul tigaiei (pentru a facilita desfacerea), lăsând o surplombă la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Măcinați fin migdalele cu 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie și amestecați în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Bateți untul și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se combină bine. Bateți în ouă 1 la un moment dat până când se amestecă, apoi bateți în vanilie. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Amestecul va arăta coagulat.)
6
Adăugați amestecul de făină de porumb și amestecați și pliați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
7
Transferați aluatul în tigaia de pâine, netezind blatul și coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, aproximativ 1 oră. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute. Slăbiți marginile cu un cuțit, apoi folosiți benzi pentru a ridica cu grijă tortul din tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista