Tort De Portocale Cu Ciocolată Neagră

Tort De Portocale Cu Ciocolată Neagră
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., tortul de portocale cu ciocolată neagră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Tort cu ciocolată neagră și portocale, Rețetă Densă De Cartofi Dulci Cu Portocale Și Ciocolată Neagră, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu spray de gătit; căptușiți fundul tigaiei cu pergament sau hârtie de ceară. Înfășurați în afara tigaiei cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Așezați 3/4 cană de zahăr și ouă într-un castron; bate cu un mixer la viteză mare 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați amidonul de porumb și cacao într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți sucul, lichiorul, apa, sarea și ciocolata într-un vas mic de sticlă; cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până aproape topit, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LichiorLichior
SucSuc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Adăugați amestecul de amidon de porumb; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Amestecați ușor un sfert din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată; pliați ușor în amestecul de ouă rămas. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați tigaia într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când blatul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tigaia din apă; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Garnisiți cu zahăr pudră și coajă chiar înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista