Tort De Portocale Cu Ciocolată Neagră

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., tortul de portocale cu ciocolată neagră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Tort cu ciocolată neagră și portocale, Rețetă Densă De Cartofi Dulci Cu Portocale Și Ciocolată Neagră, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu spray de gătit; căptușiți fundul tigaiei cu pergament sau hârtie de ceară. Înfășurați în afara tigaiei cu folie de aluminiu.
Așezați 3/4 cană de zahăr și ouă într-un castron; bate cu un mixer la viteză mare 7 minute.
Combinați amidonul de porumb și cacao într-un castron mic; pus deoparte.
Puneți sucul, lichiorul, apa, sarea și ciocolata într-un vas mic de sticlă; cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până aproape topit, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb; bateți până se omogenizează.
Amestecați ușor un sfert din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată; pliați ușor în amestecul de ouă rămas. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când blatul este setat.
Scoateți tigaia din apă; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Garnisiți cu zahăr pudră și coajă chiar înainte de servire, dacă doriți.